предишен проект

следващ проект

Young BB young - Featuring s Krisko

Музика и аранжимент: Стефосникът От Нос;
текст: Стефосник, Криско, Черен;
Микс и мастер: Димитър Ганчев - Mite / Brian Gardner;
Режисьор : Радостин Събев - Shosho;
Оператор : Томислав Михайлов - Чочо;
Цветови корекции: Златимир Араклиев;

Похватите, които приложихме

  • Музикални видео клипове
  • Едитиране на звук
  • Смесване
  • Color grading
  • Мастериране

Всяка една страхотна песен заслужава своето съответстващо страхотно визуално представяне. То е нейната половинка, която я допълва перфектно и която в голяма степен подсилва породената от музиката емоция в слушателя. А именно емоцията е тази, която създава почитатели и фенове. Ние се вслушваме във вашите песни, в мелодията и текста и извличаме максималното от тях. Ние правим вашата песен видима!

За да бъде вашият звук перфектен, той обикновено се нуждае от някои "козметични" корекции. Затова ние ви предлагаме да направим професионална редакция, да синхронизираме звук и картина, да добавим някои звукови ефекти, ако е необходимо - да ги създадем специално за вас, така че да получите истински въздействащ звук.

Нашите аудио инженери ще комбинират вече редактираните звуци, така че вашата песен да получи нужния баланс, ще адаптират тяхната позиция в стерео диапазона, контролирайки честотата и динамиката им и ще приложат необходимите ефекти, които да осигурят на слушателите по-силно и по-приятно усещане при слушане.

Ако пък вече сте създали своя филм, но не сте доволни от качеството на картината или искате да изглежда като стар черно-бял филм например, ние ще подобрим контраста, ще стоплим цветовете, ще подчертаем важните елементи, върху които трябва да се съсредоточи зрителя, защото цветовете са първият елемент, който се възприема от публиката и който би могъл да я откаже или да я привлече моментално. Защото именно цвета придава стил на всяка картина.

На този последен етап само на един свеж чифт уши се дължи разликата между едно добро парче и едно наистина страхотно парче. Затова ние ви предлагаме обективния слух на нашите професионалисти, които ще оценят възможностите на музиката ви и ще извлекат максимума от нея. След това, с помощта на качествената ни професионална техника, ще подготвим и запишем продукта на мастър, така че да могат да му се наслаждават чрез всички съществуващи за тази цел устройства.