предишен проект

следващ проект

Tus ft Drunko & DJ 89- Chat PAT- Official Video Clip 2016

Tus ft. Drunko & DJ 89 - CHAT PAT - Official Video Clip 2016

MUSIC PRODUCER: DJ 89
LYRICS:TUS, DRUNKO, DJ 89
SOUND DESIGN: MASTILO MUSIC 
VIDEO: ShoSho *Sky Brothers*
MAKE UP: Anna Rangelova , Elena Todorova
SPECIAL THANKS TO
http://www.limosbg.com
Gigi man (Tus clothes)

Похватите, които приложихме

  • Video for web
  • Музикални видео клипове
  • Color grading

Подходящ и дори задължителен елемент от представянето на всеки един бизнес. Това видео е изключително мощен инструмент за изразяване на идеите, продуктите и услугите на дадена компания, тъй като чрез него потребителят получава нужната му информация по атрактивен начин с минимални усилия и за възможно най-кратко време. А с толкова много заливаща ни информация, интересът на потребителя трябва да бъде привлечен бързо и качествено (статистиката показва, че потребителите в интернет прекарват между 5 и 7 секунди в един сайт преди да решат дали да останат в него, или да се пренасочат към друг). Video for web е най-добрият начин да се отличите от конкурентите и да изпъкнете, да достигнете до възможно най-широка аудитория. За тази цел ние ще ви предложим професионалното си мнение за най-подходящо видео за вас и ще го изработим с внимание към детайла.

Всяка една страхотна песен заслужава своето съответстващо страхотно визуално представяне. То е нейната половинка, която я допълва перфектно и която в голяма степен подсилва породената от музиката емоция в слушателя. А именно емоцията е тази, която създава почитатели и фенове. Ние се вслушваме във вашите песни, в мелодията и текста и извличаме максималното от тях. Ние правим вашата песен видима!

Ако пък вече сте създали своя филм, но не сте доволни от качеството на картината или искате да изглежда като стар черно-бял филм например, ние ще подобрим контраста, ще стоплим цветовете, ще подчертаем важните елементи, върху които трябва да се съсредоточи зрителя, защото цветовете са първият елемент, който се възприема от публиката и който би могъл да я откаже или да я привлече моментално. Защото именно цвета придава стил на всяка картина.