предишен проект

следващ проект

Starlight a.k.a Светлин Къслев - Аз съм...

S.H.O. Videos

музика: Светлин Къслев
Aранжимент:Светлин Къслев
Tекст:Светлин Къслев
Режисьор: Радостин Събев - Шошо
В ролите:Александра Николова;Светлин Къслев;Радостин Събев;Боян Арбов
Оператор:Иван Иванов
Грим:Петя Симеонова

Похватите, които приложихме

  • 2d compositing
  • Късометражни и документални филми
  • Музикални видео клипове
  • Смесване
  • Едитиране на звук

2D компютърната графика се използва почти навсякъде при създаването на изображения и видеа - при дизайна на печатни издания, всякакъв вид печатна и видео реклама, при изработката на сайтове, презентации, при дигиталната фотография, филми, клипчета и други. Ако искате да впечатлите публиката си със специални ефекти, ние сме правилният инструмент за това.

В случай, че желаете да документирате даден процес, който сте разследвали, независимо на каква тема, ние ще се внедрим в ситуацията, ще я разнищим заедно с вас и ще я пресъздадем по най-реалистичния начин, така че зрителите да се почувстват част от нея.
Ако пък ви се отдава да казвате много с малко, предпочитате да бъдете лаконични и изразявате идеите си така експресивно, че за отрицателно време провокирате публиката да се замисли над повдигнатия от вас въпрос или просто да се забавлява от сърце, то ние ще придадем също толкова красноречив образ на вашата концепция и ще завладеем публиката моментално с уникален късометражен филм.

 

Всяка една страхотна песен заслужава своето съответстващо страхотно визуално представяне. То е нейната половинка, която я допълва перфектно и която в голяма степен подсилва породената от музиката емоция в слушателя. А именно емоцията е тази, която създава почитатели и фенове. Ние се вслушваме във вашите песни, в мелодията и текста и извличаме максималното от тях. Ние правим вашата песен видима!

Нашите аудио инженери ще комбинират вече редактираните звуци, така че вашата песен да получи нужния баланс, ще адаптират тяхната позиция в стерео диапазона, контролирайки честотата и динамиката им и ще приложат необходимите ефекти, които да осигурят на слушателите по-силно и по-приятно усещане при слушане.

За да бъде вашият звук перфектен, той обикновено се нуждае от някои "козметични" корекции. Затова ние ви предлагаме да направим професионална редакция, да синхронизираме звук и картина, да добавим някои звукови ефекти, ако е необходимо - да ги създадем специално за вас, така че да получите истински въздействащ звук.