предишен проект

следващ проект

NDOE- ZEBRA

Lyrics: NDOE
Official Download Link: http://fts.is/zebra

Music: Dave Kelly - Tun Up Riddim, Madhouse Records
Arrangement: NDOE, Stefosnikat Ot Nos
Sound Effects: Disco Nutter
Mix & Master: Veselin Tsenov - Algoriddim
Back Vocals: Alex & Vladi
Director: Radostin Sabev - Shosho / Sky Brothers
Makeup Artist: Anna Rangelova
Actors, dancers and choreography: Pacho & Zdravko / Twerk Twice
Art Director: NDOE
Creative Consultant: Alexandra Kasabova 
Props: Muhomorka - http://muhomorka.bg/
Audio & Video Producer: NDOE
NDOE FB: http://fb.com/ndoe.drs
RAP-A-HOLIC STUDIO 2016

Похватите, които приложихме

  • Музикални видео клипове
  • 2d compositing
  • Color grading
  • Смесване

Всяка една страхотна песен заслужава своето съответстващо страхотно визуално представяне. То е нейната половинка, която я допълва перфектно и която в голяма степен подсилва породената от музиката емоция в слушателя. А именно емоцията е тази, която създава почитатели и фенове. Ние се вслушваме във вашите песни, в мелодията и текста и извличаме максималното от тях. Ние правим вашата песен видима!

2D компютърната графика се използва почти навсякъде при създаването на изображения и видеа - при дизайна на печатни издания, всякакъв вид печатна и видео реклама, при изработката на сайтове, презентации, при дигиталната фотография, филми, клипчета и други. Ако искате да впечатлите публиката си със специални ефекти, ние сме правилният инструмент за това.

Ако пък вече сте създали своя филм, но не сте доволни от качеството на картината или искате да изглежда като стар черно-бял филм например, ние ще подобрим контраста, ще стоплим цветовете, ще подчертаем важните елементи, върху които трябва да се съсредоточи зрителя, защото цветовете са първият елемент, който се възприема от публиката и който би могъл да я откаже или да я привлече моментално. Защото именно цвета придава стил на всяка картина.

Нашите аудио инженери ще комбинират вече редактираните звуци, така че вашата песен да получи нужния баланс, ще адаптират тяхната позиция в стерео диапазона, контролирайки честотата и динамиката им и ще приложат необходимите ефекти, които да осигурят на слушателите по-силно и по-приятно усещане при слушане.