предишен проект

следващ проект

Дичо и Поли Генова - Нека с теб

Дичо и Поли Генова заснеха видео към съвместната си песен „Нека с теб"

След своето участие в популярно музикално риалити, изпълнителите намериха много творчески и сценични допирни точки. Спецификата на гласовете и колегиалното им разбирателство ги събра и в звукозаписното студио. Там те направиха съвместната си песен "Нека с теб". Музиката е на Дичо, текста е на Поли а аранжимента е поверен на Жоро Янев. В записа на парчето взеха участие и популярната група "La Ti Da".
Режисьор на видеото е Радостин Събев -- Шошо а оператор Томислав Михайлов -- Чочо. В лентата се набляга на визия посветена на любовта и радостта. Практиката е доказала, че най-успешни са творческите тандеми родени по естествен и самороден път, какъвто се очертава да бъде този между Дичо и Поли.

Музика: Дичо
Текст: Поли Генова
Аранжимент: Жоро Янев
Продуцент: Дичо/Поли

Похватите, които приложихме

  • 2d compositing
  • Мастериране
  • Музикални видео клипове
  • Color grading
  • Звукозапис
  • Смесване

2D компютърната графика се използва почти навсякъде при създаването на изображения и видеа - при дизайна на печатни издания, всякакъв вид печатна и видео реклама, при изработката на сайтове, презентации, при дигиталната фотография, филми, клипчета и други. Ако искате да впечатлите публиката си със специални ефекти, ние сме правилният инструмент за това.

На този последен етап само на един свеж чифт уши се дължи разликата между едно добро парче и едно наистина страхотно парче. Затова ние ви предлагаме обективния слух на нашите професионалисти, които ще оценят възможностите на музиката ви и ще извлекат максимума от нея. След това, с помощта на качествената ни професионална техника, ще подготвим и запишем продукта на мастър, така че да могат да му се наслаждават чрез всички съществуващи за тази цел устройства.

Всяка една страхотна песен заслужава своето съответстващо страхотно визуално представяне. То е нейната половинка, която я допълва перфектно и която в голяма степен подсилва породената от музиката емоция в слушателя. А именно емоцията е тази, която създава почитатели и фенове. Ние се вслушваме във вашите песни, в мелодията и текста и извличаме максималното от тях. Ние правим вашата песен видима!

Ако пък вече сте създали своя филм, но не сте доволни от качеството на картината или искате да изглежда като стар черно-бял филм например, ние ще подобрим контраста, ще стоплим цветовете, ще подчертаем важните елементи, върху които трябва да се съсредоточи зрителя, защото цветовете са първият елемент, който се възприема от публиката и който би могъл да я откаже или да я привлече моментално. Защото именно цвета придава стил на всяка картина.

Нуждаете се от звукозапис за своето рекламно видео, филм, музикално парче или просто voice over - ние ви гарантираме отличен звук и най-високо ниво на синхронизиране в студио, благодарение на опитните професионалисти, които работят само с най-качествената техника. В случай, че се нуждаете от дублаж, ние ще преведем и запишем необходимия материал.

Нашите аудио инженери ще комбинират вече редактираните звуци, така че вашата песен да получи нужния баланс, ще адаптират тяхната позиция в стерео диапазона, контролирайки честотата и динамиката им и ще приложат необходимите ефекти, които да осигурят на слушателите по-силно и по-приятно усещане при слушане.