предишен проект

следващ проект

Angel i Moisei feat Krisko - Koi den stanahme

S.H.O. Videos

Режисьор: Радостин Събев-Шошо
Оператор: Томислав Михайлов
Монтаж: Борис Палев
Ефекти: Радостин Събев-Шошо
Музика и аранжимент : Кристиян Талев, Моисей Стойчев
Текст : Кристиян Талев, Ангел Ковачев, Георги Николов

Много сме щастливи да ви представим нашата първа песен "Кой ден станахме?!"! Парчето е микс от r'n'b, hip-hip, deep house, dark dubstep, beatbox и е тотален експеримент, но сме щастливи, че правим нещо различно и цветно.
Вярваме, че ще се хареса на младата аудитория.

Похватите, които приложихме

  • Музикални видео клипове
  • 2d compositing
  • Color grading
  • Едитиране на звук
  • Смесване
  • Мастериране

Всяка една страхотна песен заслужава своето съответстващо страхотно визуално представяне. То е нейната половинка, която я допълва перфектно и която в голяма степен подсилва породената от музиката емоция в слушателя. А именно емоцията е тази, която създава почитатели и фенове. Ние се вслушваме във вашите песни, в мелодията и текста и извличаме максималното от тях. Ние правим вашата песен видима!

2D компютърната графика се използва почти навсякъде при създаването на изображения и видеа - при дизайна на печатни издания, всякакъв вид печатна и видео реклама, при изработката на сайтове, презентации, при дигиталната фотография, филми, клипчета и други. Ако искате да впечатлите публиката си със специални ефекти, ние сме правилният инструмент за това.

Ако пък вече сте създали своя филм, но не сте доволни от качеството на картината или искате да изглежда като стар черно-бял филм например, ние ще подобрим контраста, ще стоплим цветовете, ще подчертаем важните елементи, върху които трябва да се съсредоточи зрителя, защото цветовете са първият елемент, който се възприема от публиката и който би могъл да я откаже или да я привлече моментално. Защото именно цвета придава стил на всяка картина.

За да бъде вашият звук перфектен, той обикновено се нуждае от някои "козметични" корекции. Затова ние ви предлагаме да направим професионална редакция, да синхронизираме звук и картина, да добавим някои звукови ефекти, ако е необходимо - да ги създадем специално за вас, така че да получите истински въздействащ звук.

Нашите аудио инженери ще комбинират вече редактираните звуци, така че вашата песен да получи нужния баланс, ще адаптират тяхната позиция в стерео диапазона, контролирайки честотата и динамиката им и ще приложат необходимите ефекти, които да осигурят на слушателите по-силно и по-приятно усещане при слушане.

На този последен етап само на един свеж чифт уши се дължи разликата между едно добро парче и едно наистина страхотно парче. Затова ние ви предлагаме обективния слух на нашите професионалисти, които ще оценят възможностите на музиката ви и ще извлекат максимума от нея. След това, с помощта на качествената ни професионална техника, ще подготвим и запишем продукта на мастър, така че да могат да му се наслаждават чрез всички съществуващи за тази цел устройства.